Veel gestelde vragen staat je vraag er niet bij mail ons dan gerust

Waar kan ik reserveren voor een fietstocht?

Je kunt onder ‘fietstours’ je reservering voor een bepaalde fietstocht maken. Kies je favoriete tour en de rest gaat vanzelf!

Waar kan ik Rondje Zaan vinden?

We starten vanaf verschillende locaties. In de informatie over de geboekte tour en in de bevestiging van de reservering tref je de exacte ontmoetingslocatie aan.

Waar kan ik parkeren?

In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid, zowel op de locatie rond de Burcht als achter het station Zaandijk – Zaanse Schans.

Kan ik ook een elektrische fiets, kinderfiets en/of een helm huren?

Dat kan zeker! Het is wel van belang om dat duidelijk aan te geven bij je reservering. Uiteraard dien je dan wel rekening te houden met extra kosten. Overigens ben je niet verplicht om een helm te dragen.

Zijn de fietstochten geschikt voor kinderen?

Met uitzondering van Rondje Natuur zijn de fietstochten geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Uiteraard moeten ze goed kunnen fietsen en zich zeker voelen in het verkeer.

Wat bij regenweer?

Omdat de Zaanstreek de moeite waard is, ook wanneer het regent, gaan onze fietstours altijd door. Wij voorzien in poncho’s en passen de route desgewenst wat aan bij langdurige of hevige regenval.

Hoe kan ik betalen?

Fietsverhuur, fietstours en arrangementen dienen gelijk bij de reservering te worden betaald. Dat kan met iDEAL of per creditcard.